logo

Aanmelden

! De praktijk neemt geen nieuwe klanten meer aan i.v.m. het afbouwen van de praktijk.


De praktijk voor psychotherapie Fluitsma streeft ernaar om de wachtlijsten zo kort mogelijk te houden. De wachttijd is gemiddeld 4-6 weken maar voor de actuele wachttijd kunt u het beste contact opnemen. Mocht het zo zijn dat de praktijk geen plek heeft, dan kunnen we samen kijken of het zinnig is u op de wachtlijst te plaatsen of dat u beter naar een andere hulpverlener op zoek kunt gaan.

De openingstijden: alle werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.30 uur.


U kunt zich aanmelden door het sturen van een e-mail naar j.fluitsma@hetnet.nl. Ook kunt u bellen naar 033-4890705 en een boodschap inspreken op het continu antwoordapparaat, wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.


De praktijk voor psychotherapie Fluitsma heeft met alle zorgverzekeraars een contract. Wilt u zeker weten of de praktijk nog plek heeft, dan kunt u mailen naar j.fluitsma@hetnet.nl, en in de mail uw naam, de naam van uw verzekering en uw BSN nummer vermelden.


Om voor vergoeding in aanmerking te komen heeft u een verwijsbrief van de huisarts nodig, met daarin de AGB-code van de verwijzende huisarts en waarop expliciet moet staan: verwijzing Gespecialistische GGZ. Deze dient u bij het eerste gesprek te overhandigen aan uw behandelaar.