logo

Aanmelden

De praktijk voor psychotherapie Fluitsma streeft ernaar om de wachtlijsten zo kort mogelijk te houden. De wachttijd is gemiddeld 4-6 weken maar voor de actuele wachttijd kunt u het beste contact opnemen. Mocht het zo zijn dat de praktijk geen plek heeft, dan kunnen we samen kijken of het zinnig is u op de wachtlijst te plaatsen of dat u beter naar een andere hulpverlener op zoek kunt gaan.

De openingstijden: alle werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.30 uur.


U kunt zich aanmelden door het sturen van een e-mail naar j.fluitsma@hetnet.nl. Ook kunt u bellen naar 033-4890705 en een boodschap inspreken op het continu antwoordapparaat, wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.


De praktijk voor psychotherapie Fluitsma heeft met alle zorgverzekeraars een contract. Wilt u zeker weten of de praktijk nog plek heeft, dan kunt u mailen naar j.fluitsma@hetnet.nl, en in de mail uw naam, de naam van uw verzekering en uw BSN nummer vermelden.


Om voor vergoeding in aanmerking te komen heeft u een verwijsbrief van de huisarts nodig, met daarin de AGB-code van de verwijzende huisarts en waarop expliciet moet staan: verwijzing Gespecialistische GGZ. Deze dient u bij het eerste gesprek te overhandigen aan uw behandelaar.