logo
Afbeelding adres

Contact

! De praktijk neemt geen nieuwe klanten meer aan i.v.m. het afbouwen van de praktijk.


Praktijk voor psychotherapie Fluitsma

Adres: Hooglandseweg Noord 136

3813 VE Amersfoort


U kunt ons bereiken door het sturen van een e-mail naar j.fluitsma@hetnet.nl.

Ook kunt u bellen naar 033-4890705 en een boodschap inspreken op het continu antwoordapparaat, wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug. Voor crisisgevallen is dit nummer dag en nacht bereikbaar.


Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam in de geestelijke gezondheidzorg en heb me gespecialiseerd in psychodynamische psychotherapie. In diverse instellingen heb ik individuele-, groeps- en relatietherapie gegeven. Ik ben hoofd van een afdeling psychotherapie bij de Riagg Harderwijk geweest en coördinator van een psychodynamische deeltijd ‘De Riethorst’ Ede, programmaleider persoonlijkheidsstoornissen en praktijkopleider voor de opleiding tot klinisch psycholoog en psychotherapeut bij Propersona. Sinds 2007 – heden ben ik ook werkzaam als hoofddocent persoonlijkheidsstoornissen bij het Radboud centrum voor sociale wetenschappen aan de Radboud universiteit Nijmegen.


J.A.A. Fluitsma is Big geregistreerd klinisch psycholoog, gezondheidszorgpsycholoog en psychotherapeut. Hij is erkend supervisor bij de Nederlandse vereniging voor psychotherapie (NVP) en bij de Nederlandse vereniging voor groepspsychotherapie en groepsdynamica.


Lidmaatschappen:

- Lid Nederlandse vereniging voor psychotherapie (NVP)

- Lid Landelijke vereniging voor vrijgevestigde psychologen & psychotherapeuten (LVVP)

- Lid Nederlandse vereniging voor groepsdynamica en groepspsychotherapie (NVGP)

- Lid Nederlandse vereniging voor relatie en gezinstherapie (NVRG)